Wat een overweldigende week was dit! Het startte allemaal zondag. Het startschot…

Ik ging mee wandelen met Open Up in het Hooggoed bos in Maria-Aalter. Iedereen weet al lang dat ik me verbonden voel en mee strijd (digitaal dan tot nu toe) met andersdenkenden die ook het narratief in vraag durven stellen, de dagdagelijkse propaganda die we door ons strot geramd krijgen. Ik geloof de leugens van de media en overheid niet meer en ben geschokt door de manier waarop ze omgaan met de mensen (laatste slechte Pukkelpop grap als voorbeeld).

Ik begin hier geen discussie meer over. Ieder heeft recht op zijn waarheid. Ieder is vrij. De toekomst zal klaarheid brengen. Daar gaat trouwens deze blog niet over, maar over mijn persoonlijk verhaal.

Dus zoals je weet, strijd ik al lustig een tijdje mee, digitaal dan. Ik kwam nog niet op straat, wandelen voor vrijheid. Ik ben een hoogsensitief mens. Dit heeft veel kwaliteiten en voordelen, maar een uitdaging is zeker een grote groep mensen. Ik voel zo veel van andere mensen dat het soms intens kan zijn. Maar nu dus een wandeling in Aalter, zo dichtbij, ik kon toch es langsgaan… Ik had ook zo een zin om terug wat meer buiten te komen. De afgelopen maanden heb ik veel innerlijk werk verricht zowel voor mezelf als met cliënten en het is tijd voor wat balans, naar buiten dus! Gelukkig had ik al met 2 vrienden afgesproken en kon er dus niet het laatste moment tussenuit knijpen.

En wat een goede keuze was het! Het was heerlijk, ik ontmoette zo veel lieve mensen en oude bekenden. We waren als ‘one unified body’ hoor ik wel eens zeggen in You Tube filmpjes. Zo voelde het althans ook voor me, onze wandeling en gesprekjes achteraf. Zoveel mensen samen voor één doel uit liefde, verbondenheid en vrijheid. Blije mensen, open naar elkaar, en respect voor ieders waarheid en vrije wil. This feels like Home.

De rest van de week was een opeenstapeling van feestjes, bezoekjes, wandeling for freedom in Middelkerke (yes, next level! I did it) en nieuw geplande activiteiten. Ik engageerde me de Open Up groep te trekken in Meetjesland en voelde hoe dit me helemaal ligt en diepe vervulling geeft. Dank je iedereen die ik deze week leerde kennen, mooie mensen, mooie zielen. We’re up for more of this!

Het hoogsensitieve kantje van me dat veel oppikt, kon ik goed managen en de overload achteraf afvoeren. Ik werd sterker en happier. Wat is jouw comfortzone? En wat ga jij doen deze week om hier uit te stappen?

Sweet love and kisses from the new born 🤣

www.openup2.com

je vindt ons op Telegram : T.me/OpenUp2 en https://t.me/OpenUpdate